dålig update

Haha hoopsan, dålig uppdatering va? haft fullt upp. haha ;D

(Klicka på bilderna så ser ni dom i större format!)


Tisdag; Då ja fyllde 17, åkte jag o cilla till lindesberg. Köpte tårta o lalla runt på lindeskolan o lite så. haha :) Eftersom de fanns fler som ville fira mej, så fick ja la ta o dra hem till örebro. o så ner till kolonin, där alla grannar o skit satt. haha :) Tårta o fika i massor, muums! Fick lite presenter, o sen drog ja hem o så va ja ute en liten stund med cilla på kvällen. as sköönt väder! :)

     


Onsdag; Skulle igentligen åkt till skolan, men hade så jääävla ont i halsen så ringde o sjukanmälde mej. o så ringde min studievägledare, han hade fixat ett studiebesök åt mej på WUC. så ska vi åka runt o kolla på terminalen, lastbilar o det på måndag. WOHO!! aja iallafall, ja o cilla drog till kumla! Meningen var att vi skulle åka till kvarntorp, men de va typ 2tim kvar tills bussen dit kom så vi drog till hallsberg! där vi traska runt på alléskolan o spana in alla killar, haha :D Sen skulle vi ta bussen till vretstorp, men när vi sitter på den så säjjer busschaufförn ba; denna svänger inte in till vretstorp.  äääh vafan, då åker vi väll till laxå! :D Efter en bra stund så såg ja en skylt ba; Fjugesta & askersund 2mil... HÄR SKA VI GÅ AV! :D så ja, de gjorde vi. o de va verkligen ÖDE! Men vi gick en liten bit, o då ser vi en skylt som de står vretstorp på. hahah, FRAMME! :D Snacka om tur vafan.. så ja, vi gick runt massa där o så in i vretstorpsparken. o sen vidare in i skogen där vi satte oss på nån kulle o fika (vi såg över hela vretstorp) o så fota cilla mej lite. o när ja skulle springa o kolla hur korten blir... Tro inte på fan att de rasslar som fan brevid mej, o ja tänkte de ba; ääh de va ba en groda! men sen, kolla ja dit o kom på att grodorna är väll inte vakna nu? o får se nått svart ringla iväg, haha ja fick fan panik o skrek som en stucken gris asså. hahah, hemskt ;D Skratta som fan,  o sen vare dags o ta sej hemmåt! var ju iallafall typ 5mil hemmifrån?

       

 

Torsdag;  Drog till stallet med cilla och gibson, red runt massa i skogen o sen tog vi en sväng bort till badet o checka läget lite. Timian "lukta" lite på vattnet, sen klaffsa han i. haha, o där satt jag med kläderna på. Äh, det va grunt som tur var, så de blev bara till benen på honom typ. Sen kom han som skötte om stället, o ja.. tydligen så var det OK att bada med hästarna där. Yeyyy!

BILDER KOMMER! :D


Fredag; Skulle igentligen till tandläkarn, men jag är svullen i hela halsen o kan knappast gapa, svälja eller prata. Så de fick bli en ny tid! Rastade athos, o sen drog jag till resecentrum med cilla o gibson, sen tog vi bussen till hallsberg o sen vidare till askersund!  Se börja fan regna när vi var där, hah :) Men gick iallafall ett varv typ, o sen in på någe ställe o käka. Cilla tog pizza, och jag hamburgaaare! ;D ja ville fan in på donkan, men de harom ju inte på landeeeet. Sen åkte vi hem till örebrooo, haha efter att ha spenderat ett par dagar på landeeet,haha så tycker man ju fan att örebro är värsta stockholm i jämförelse. Hahöö, aja.. ja fastna på kinamuren eftersom morsan o hennes moster satt där. Farsan kom o hämta oss efter ett bra tag, skjutsa hem mej o in i duschen for jag. Sen bar de ut med cilla en stund, KALLT KALLT! Åkte till mässan med martin, sen dumpa han oss på stan igen o vi gick in på donkan. Mmmmuums! Sen stog vi på järntorget o gapa o tuta ett bra tag innan vi masa oss hemmåt. haha, tror ja va hemma typ 4-5 på morgonen?



Jaja, nyss vaknat o jag har helvetesjävlaförbannade träningsverk mellan benen efter ridningen i torsdags. Red barbacka, o de va ju fan evigheter sen. Sen glömmer jag alltid bort att stretcha efteråt, så man får såå härligt ont! usch!! Fick tillbaka mitt internet på min data igår, så nu ska ja inte slarva med uppdateringar o annat :)

Förresten, nu ska ja käka. dör fan snart...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0