The twist

Tjoho!
 
Grejat massor idag hemma, har färgat håret, rensat kantarellerna o lite så :) När karln kom sen så drog vi till lindesberg o kolla på en bil. Sen blev de hem för o käka, och sen blev de ut i skogen med hundarna o plocka lite blåbär o svamp :) Har precis kommit hem nu, så vi ska nog ta o lägga oss nu!
 
Natttiii :)
 

Lewis boogie

Godmoorgon!
 
Kom precis hem, har inga planer alls för dagen. Så det får bli o färga håret o greja lite här hemma!
Har dock större lust o krypa ner under täcket igen o sova lite, haha ;D
 
Tjaråh!
 
 
 

Take good care of my, baby

 
 
 
 
 
 
 
Käände för lite sånthär idag! (y)
 
 
 
 
 

Cause you ain´t woman enough to take my man

Godmöra!
 
Haha, bra uppdatering! ;) Dä blev en sväng till karlskoga i lördags, för o dricka öl o härja runt lite. Och vädret ska vi inte ens prata om, dä spöregna o åska utav bara helveeete! ;D Igår blev de ganska lugnt, vi tog en liten promenad i skogen för o leta efter Kantareller. Hittade väärsta stället, haha så ja ska ta o rensa skiten nu! :)
 
Karln har förresten åkt till jobbet precis, fyfan! Nu äre inte långt kvar tills en själv börjar skolan o sånt.. :(
Han var iallafall snäll o skjutsa mig till brorsan så ja kunde hämta Lady, så ja slipper vara ensam hemma hela dagen!  Vi ska väll ta o käka frukost nu, gå en promenad, sova lite sen tänkte ja vi skulle ta en cykeltur ner till kollo o glo lite :)
 
Verkar bli fint väder idag iaf, aja Tjaråh! ;)
 

Highway to hell

Tjenaräää!
 
Vi drog in te stan förut o hämta paketet o drog te kollo, tog en promenad med Lady runt wadköping, Köpte varsin glass o lite så :) Väl hemma i Mullhyttan så käka vi, hämta peter sen blev de iväg för o hämta båten! Är äntligen hemma nu, ska göra oss iordning så får vi se vad som sker! :)
 
Tjaråh!
 
Fick hem detta idag alltså, Kjolen satt perfekt! :)
 

House of the rising sun

Godkväll!
 
Haha, sikken dag! Vi hämtade peter o drog till Karlstad för o titta på en ny bil te karln. Var massa rost, sån vi gav fan i det. Men när vi ändå var där så ringde vi på en annan o åkte o kolla på, blev inget med det heller. Sprang runt i lite affärer o snurrade runt innan de blev o dra hemåt. Stannade på Rasta o käka, så jävla gööött! Drog även förbi en släkting till fredrik för o titta på en båt han ev. ska köpa :)
 
Nu har vi precis duschat så ska ta o lägga oss nu! Imorgon blire upp o göra oss iordning o dra hem till mig, hämta paketet ifrån Shock sen blire ner till kollo o glo lite.
 
Haha, Nattii ;)
 

Mera brännvin

Godmööra!
 
Efter många om och men, så drog vi o hämtade peter & alexander i DeSoton igår. Och åkte till nora för o käka glass! Va pisslång kö, och undertiden vi stog där så höll ja på med mobilen o va tror ni inte händer? Jo en kråkjävel lägger av värsta blajan som hamnar mitt på min mobil. haha, dog lite där. Iallafall så kom Ronja dit, så vi satte oss i bilen o åkte till Nostalgibyn! Var riktigt mysigt där, vi fikade o gick runt o tittade lite :) Blev några snabba kort på mig o karln innan vi åkte till nora o lämnade av Ronja. Sen blev de hem till Mullhyttan för o byta om o lite så, sen upp te flotten för o käka, dricka öl o härja runt ;) Tillslut blev de så mörkt ute, så vi hamnade i husvagnen där vi spelade "Finns i sjön" haha ;D Tror vi var hemma runt 2 inatt?
 
Nu har vi precis vaknat, jag är vrålhungrig så vi ska väll gå ner o käka snart. Annars har vi faktiskt ingen jävla aning om vad vi ska hitta på idag.. :/
 
Dä märks, Tjaråh!
 
Ronja som fotat! :)
 
 
 
 
 
 

Be bop a lula

Goodmöra!
 
Jorå, båda hundarna var i o simma igår. Fast var så jävla långgrunt så vi kom bara i med benen typ, skulle åka till ett annat ställe o bada ist med där vare så jävla mycke folk så vi åkte hem istället. Blev en sväng runt bålby sen med alexander o peter :)
 
Nu har vi nyss gått upp, haha morgontrötta ;) Planen är att åka till nora o äta glass, o sen till nostalgibyn en sväng,
Men vi får se hure blir med det!
 
Tjaråh ;D
 

Fist city

Tjoho!
 
Har precis vart iväg till Fjugesta o köpt glass, häälvete vad varmt det är ute! ;o
Vi ska ta o packa ihop badkläderna nu och fika korgen, ta med hundarna o åka i Desoton till svartå för o bada lite! :)
 
 

La bamba

Tjenare!
 
Har plockat massa blåbär, o gjort vin på det. Så det är det vi sysslat lite med igår o idag, inte haft nån ork eller lust o blogga. Idag äre iaf fint väder, o svinvarmt. Vi ska väll ta en sväng i DeSoton snart till fjugesta o köpa glass, sen kanske de blir o bada senare. Skulle va gött!
 
Beställde lite hårfärg förut, Fredrik lovade o köpa någe fint till mig nu när han sålt Forden. Så det fick bli denna skit snygga pennkjolen jag velat ha aslänge! :) Kan knappt bärga mig tills den kommer!
Visst är han bara bäst? <3
 
 

Rebel heart

Tjäänare!
 
Jodå, dom hade en hel del saker på DollarStore som fick följa med hem! Åkte förbi hemma hos mig med o slängde av lite saker, sen blev de förbi kollo en snabbis. Så nu är vi äntligen hemma i Mullhyttan igen!
 
De blir nog ganska lugnt resten utav kvällen, blir väll o duscha o lägga sig straxt!
Tjaråh :)
 
En liten bråkdel utav sakerna.. ;D

Rave on

Tja!
 
Vädret suger idag, har bara legat o latat oss hela morgonen.
Tills karln kom på den ultimata idén o åka till DollarStore i Arboga, haha! Så ja, dä blir o göra sig iordning o dra dit nu.
Tjaråh! ;)
 
 
Förresten så blire Fotografering i veckan! :)

Midnight shift

Godkväll!
 
Blitt en ganska så lugn dag, Drog o hämta peter förut o tog en sväng runt Bålby, för o glo efter lite rådjur. Nu har vi nyss käkat tacos o duschat så vi ska ta o lägga oss nu.
 
 
Aja, Tjaråh! :)
Haha, såg så jävla kul ut så va tvungen o ta en bild ;D
 
 

Askersund

Goodmorgon!
 
Drog till askerund igår alltså, blev bara jag, karln o patrik i våran bil. Var inte där förens vid 13, så då fick vi dessutom stå i kö i en timma (!) för o komma dit där utställningen var. Och ja, där var det ganska så fullsmockat med! Lääängst bort fick vi ställa oss, haha de var ju sjukt så jävla mycket bilar det var alltså!
Aja, vi traska runt där o käka hamburgare o lite så, tills det stängde o de blev ut o cruisa lite!
Tog några varv, sen raggade vi upp bästaste Ronja som fick följa med o åka lite. Sen drog vi o hämtade Johan, och väl tillbaka i Askersund så släppte vi av Ronja. Sen blev de väll några varv till, och så raggade vi upp min lärares son. Hahah, ja harregud. Tror vi drog därifrån vid 23 tiden? Åkte ju då såklart hem till robert o satt o söp o härjade o kasta ölburkar resten utav natten. haha! Vi låg inte i sängen förens halv 5 imorse ;D Förbannat roligt kväll måste ja säja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mississippi way

Tjoho!
 
Uppe mä tuppen, har nyss duschat o käkat frukost så nu ska vi göra oss iordning o åka till Askersund på bilträff.
Blir väll kvar där hela natten, så får uppdatera imorgon när ja vaknat till.
 
Tjaråh!
 
Bild från igår

Rock n roll on my radio

Tjoho!
 
Vi åkte en liten sväng förut i DeSoton, drog till fjugesta o köpte varsin glass eftersom det är så fint väder idag! :) Sen stannade vi i svartå för karln ville ta lite kort på mig.. ;D Har redigerat dom lite, :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honky tonk girl

1år & 10månader idag!

Baby doll

Tjenare!
 
Gårdagen blev rätt så lugn, tog med hundarna ut i skogen på en promenad i hopp om att hitta lite kantareller. Vilket vi inte gjorde såklart. Så vi åkte in till stan, handlade o hämtade Lady. Sen vidare till elljusspåret o gick en runda, sen hem o duscha o göra varma mackor o lägga oss! :)
 
Skulle gått upp tidigt imorse, ställde klockan 7. Och ja, vi vaknade.. men lika fort somnade vi om. haha ;D
Så de blev upp vid 9 istället, gjorde frukost, åkte sedan o hämtade ut ett paket med ett par skor till mig. Som visade sig vara förstora :( Skjutsade lady till kollo sen åkte vi ut till stallet! Planen var o ta en långtur i skogen o leta efter kantareller! Men det gick sådär, det var bromsar överallt så hästarna blev tokiga. Lillan stannade halvvägs o vägrade gå, så vi fick ta den lilla rundan. Dessutom var dom svinpigga o ville inte stå stilla, så vi red tillbaka till stallet. Där det sen visade sig att jag hade tappat kameran under ridturen. Så ja, vi tog bilen helt enkelt så fick vi gå resten i skogen sen o vi hittade kameran som tur var! :) Och en massa kantareller med! :) Så vi åkte runt o plocka lite, sen blev de hem till mig för o byta om o packa alla saker. Sen blev de av till kumla, men vi hann inte långt förens oljelampan började tjuta. Så vi blev ståendes ett tag, olja fanns det o det läckte ingenting. Så vi fortsatte köra utan problem, och ja det har tjutit lite från o till hela vägen hem nu. Kan inte säja annat att detdär bilen har gjort sitt, förlänge sen! Jaja iallafall, åkte till kumla för skulle köpa 2 tavlor utav en tjej där :) Sen blev de av till jaktaffären i vintrosa, som var stängd såklart! Så nu är vi äntligen hemma i Mullhyttan, sikken jävla dag!
 
Svinhungriga är vi, så försöka göra någe o käka nu så får vi se vad vi hittar på sen.
Tjaråh!
 
 
 
 
 
 
 

Get rythm

Tjäänare!
 
Blev upp tidigt imorse för o käka frukost, o sen gå ut o greja lite med Forden. Damsög o spola av den, tills killen kom o hämtan. Lite sorgligt var det faktiskt o se den rulla iväg för sista gången. Det var ju ändå den bilen som karln ragga upp mig i, haha :) Menmen, vi har ju ändå DeSoton kvar så.. :)
 
Inga planer än för dagen, men verkar bli ganska så bra väder iaf.
Tjaråh!
 
 
 

Oh carol

Godkväll!
 
Blev upp till ica förut o köpte glass, muums!
Tog oss sedan en "sista tur" i Forden, kommer en kille imorgon bitti ifrån Gotland o hämtar den. Åkte runt o myyyste lite! Blev sedan o hämta peter o alexander o åka ¨bålby runt o massa sånt o glo lite ;)
 
Nu ska vi lägga oss, blir upp tidigt imorgon o greja lite! Killen skulle vara här vid 8 redan ;o
Natttiiii :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rollin' down the highway

Tjoho!
 
Igår gjorde vi en rejäl städning o tvättning utav DeSoton, så den blev så fin så! ;)
På kvällen blev de iväg för o skjuta lerduvor och alexander o peter följde med, åkte sedan en jävla sväng runtom o glodde efter lite rådjur o så.
 
Idag har vi inte gjort så värst mycke, var iväg o hämta ett nytt kylskåp förut.
Får väll se om vi kan hitta på någe vettigt o göra senare, Tjaråh!
 
 

Coal miners daughter

Tjääänare!
 
Blev upp tidigt i lördags för o käka frukost o göra sig iordning, blev sedan upp på marknaden med karln, patrik o Peter o traska runt några timmar. Hittade inge vettigt direkt o köpa, men lite naturgodis blev det allt! ;) Vi tog sedan DeSoton o drog till laxå o käka, sen vidare hem till karlns jobbarkompis i Hasselfors typ. Där vi blev kvar hela natten o satt o söp, haha ;D Väl hemma, när ja stog o tog bort sminket så kom min jättefulla karl in igenom fönstret, inte långt efter det så kom katten. haha! Hade dessutom svinont i magen så har sovit jätte dåligt inatt :/
 
Imorse blev de upp på marknaden igen, idag har dom bilutställning där med. Så vi åkte upp med DeSoton o gick runt där en stund, fick tillslut så jävla ont i magen så vi fick åka hem. La mig en stund, så nu är det bättre.
Vi ska väll straxt dra i hämta peter, så blire o ta en sväng runt Bålby, Våran "söndags tur", haha :)
 
Blir väll sedan hem för o sova, Tjaråh :)
 
Har typ inte tagit några bilder alls denna helgen, så dessa får duga! :)
 
 
'
 
 
 
 
 

King cry baby

Godkväll!
 
Igår eftermiddag packade vi fikakorgen, tog med oss fiskespöna o hämtade peter o åkte till en sjö där han hade en båt låg. Han lovade att vi skulle få sååå mycke gädda o abborre, fast ja,,, efter dom 6 timmarna vi var där så lyckades vi bara få med oss en liten gädda o några småfiskar hem. Haha, sikken tur vi har iår när de gäller o fiska.. ;D
 
Imorse blev de sovmorgon! Sen upp för o duscha, käka frukost o göra oss iordning för o sedan dra iväg till Hova där det var medeltidsmarknad! Vi traska runt där lite, käka och sen blev de o titta på Riddarspelet! :) På hemvägen hittade vi dessutom massa kantareller, haha :)
 
Har precis kommit hem nu, ska greja lite sen blire hem till mig för o sova. Karln har ju haft semester denna vecka, och 2 till framöver. Men han ska dit imorgon för o klippa gräset, så då kan ja passa på o vara hemma en stund! Ska rensa alla kantareller o lite så!
 
Tjaråh!
 
 
 
 
 
 
 

Rave on

Tjenare!
 
Jodå, vi åkte iväg en sväng igår för o fiska öring, men dä gick åt helvete. O någe svamp hittade vi inte heller, dessutom regnade det. Haha, så vi åkte till fjugesta o lämnade athos, där hans matte var. Sen blev de hem för o duscha o lägga sig! :)
 
Imorse blev de o käka frukost, sen drog karln iväg till laxå för o klippa sig. Men ja orka inte följa med :) Så jag o vovvarna o fredriks morsa gick ut på långpromenad i skogen o hittade massa kantareller! :)
 
Nu ska ja lägga mig en stund o vänta på att Fredrik kommer hem, så blire o käka så får vi se vad vi hittar på sen.
Tjaråh!
 
Ser ut o vara jättelite, men de är bara för att korgen är så stor.. ;D

Mississippy way

Tjäänare!
 
Känns som att det är dags för en uppdatering ;) Igår var ja hemma medans karln var i Lekhyttan o jobba, så ja rastade småhundarna o åkte ner till kollo en sväng. Sen när karln kom så åkte vi o pantade o lite så, sen blev de hem till Mullhyttan. Röjde vi upp på rummet, senare på kvällen hämtade vi Peter o tog en sväng runt bålby o i skogen. Fick se massa rådjur, hjortar, harar o rävar :)
 
Imorse fick vi äntligen sovmorgon, käka frukost o sen drog vi till Fjugesta där kicki mötte upp oss med Athos! Åkte sedan till Peter o snacka lite skit, och sen till granngården för o köpa gummistövlar. Men dom hade inte dom vi skulle ha, så vi fick åka in till stan. Så nu har vi varsina gummistövlar, o ja köpte även 2 svampkorgar :) När vi väl var ute o snurra så drog vi till bra o begangat ute vid eurostop, där ja hittade en jättefin "picknick korg", åkte sedan hem till mig en snabbis, sen ut till marieberg o snurra runt lite där ja även hittade en duk ja ska i botten på picknick korgen! Haha, sen blev de äntligen hem! Har nyss käkat mat, så nu väntar ja på att karln ska komma hem för han är iväg en sväng o hjälper gunnar.
 
Tror vi ska iväg o fiska sen, och plocka svamp. Vi får se, Tjaråh ;)
 
 
Jordgubbs skålen köpte ja igår på överskott :)

Loving you


POWER MEET

Goodmorgon!
 
Igår drog vi til Power Meet alltså, De blev ja o karln, patrik & Alexander :)  Vädret sög så ja tog på mig min klänning, vilken jag sen fick ångra för väl framme i västerås vare stårlnade sol o pissvarmt ;D Tror vi var där vid typ 13-14 tiden? Åkte direkt till "marknaden", gick runt några varv där o hittade en massa fint, men blev dock bara en tavla o en plåtskylt som fick följa med hem. Haha jajuste, kom en gubbe som härja somfan med. Visade sig att de var en som fotade oss i Brunnsparken, o han hade med sig dom bilderna så vi fick dom :) O det var så många som tog kort på oss därborta, o vi fick så himla mycket fina komplimanger med! Alltid lika kul :)
 
Var där några timmar, tills vi bestämde oss för o åka iväg o käka! Var svinhungriga, och det tog ju ett tag o komma fram :) Drog till en restaurang o käka fläskytterfile o pommes, så jäädrans gött! Blev sedan en jädrans massa cruising, o tror vi var hemma vid 03.00 inatt nångång. DeSoton gick skitbra hela tiden med, asgött!
 
Idag blire nog lugnt, kanske tar oss en tur sen elr nå. Vi får se, Tjaråh :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rock n roll fool

Tjääänare!

Nu bär det av till Power meet, åker i DeSoton dit. Synd bara att vädret ska vara så ruttet.

Men aja, kommer väll hem inatt nångång så uppdaterar imorgon när man vaknat o lite så.

Haha, Tjaråh! :)

 


Be my baby

Tjoho!
 
Har precis vart iväg o badat i toften, första gången för iår dessutom! Solen hade gått ner såklart, så var ju lite kallt men vi kom i tillslut och Athos med! :) Vi ska greja lite här nu, sen blire o åka till peter en sväng o sedan hem till mig för o sova!
 
Imorgon har vi massa o göra med bilen, blev bestämt idag att vi kommer ta DeSoton till Power Meet. Åker dit en sväng på Lördagen, och bilen går ju inte klockrent direkt. Men de blir väll fixat tills dess förhoppningsvist. Sen blire ju o städa o damsuga o tvättan med.
 
Jaja, nu ska vi dra. Tjaråh!
 
 
 
 
 
 

Sannabadet

Tjenare!
 
När karln kom igår så åkte vi o hämtade Athos, blev sedan vidare hem till Mullhyttan för o käka. Tog sedan DeSoton o åkte till fjugesta där det var bilträff, på sannabadet. Var där några timmar o gick runt, blev sedan hem till mig för o sova.
 
Gick ut med fia förut idag, åkte sedan till kollo o käkade o gick en promenad med Lady. Är hemma just nu, när karln kommer så hämtar vi athos o åker till Mullhyttan. Tror de blir iväg o bada idag, ska bli gött!
 
Ah, Tjaråh! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lewis boogie

Drog iväg o gick ut med fia igår, blev sedan till kollo för o käka o lite så. drog sedan hem o gjorde mig iordning tills karln kom, åkte o hämtade Lady så blev de vidare hem till Amanda! För vi två hade nämligen tänkt o åka iväg o bada med hundarna :) Så vi trängde in oss i hennes lilla traktor, och iväg bar det! Haha, ja förutom att det var skittrångt o jättevarmt och att lady absolut inte ville sitta stilla så gick de väll bra.. ;D
 
Var några där när vi kom dit, men dom åkte ganska så snart. haha ;D Asgött o va själva där, så hundarna kunde busa runt o springa av sig ordentligt. O min badanka till hund ville ju baraaa simma o jaga bollar! Till skillnad från Amandas hund, Harry! Som hellre stog på land o titta på o gick bara i ifall han verkligen va tvungen. haha ;D
Va där några timmar faktiskt, tiden gick så fort :) Tog en raggarrunda igenom Hallsberg sen innan de bar hemåt där vi käkade mackor tills min karl kom o hämtade mig. Blev hem till mig för o sova! :)
 
Nu hade ja tänkt o käka lite frukost, sen blire o cykla ner med Lady till kollo. Rasta fia, sen får vi se vad som händer! :)
Tjaråh!
 
 
 
 
 
 
 
 

Love me tender

Tjääänare!
 
Har vart iväg med Amanda idag och vovvarna o badat! Har precis kommit hem nu, karln ä inne i duschen så ja ska käka någe nu så blire o lägga sin sen.
 
Skriver mer imorgon o lägger upp bilder! :)
Natttiii :)
 
Dä va trångt i traktorn kan ja säja! haha ;D
 

Big river

 
;D
 

Ooby dooby

Tja!
 
Slog mig nyss att det redan är juli, o man börjar undra vartfan sommaren tog vägen? Är dessutom Power meet i helgen, vilket betyder att de är fan inte många bilträffar kvar nu innan skolan börjar o allt sånt skit.
 
Iallafall, igår så kom de några o tittade på Forden. Lät riktigt lovande, men vi får se om dom hör av sig ;) Blev sedan en sväng till fjugesta för o handla lite, drog sedan iväg o fiskade! Började asbra, nappade somfan på metspö o fredrik fick en as stor gädda på kastspö. Som tillslut lossnade såklart, eftersom vi inte fått tummen ur o köpt nån håv än, haha så de är lite bökigt o försöka få upp någe ;D Sen gick det bara utför, så vi åkte hem tillslut. Blev o käka kex o ost, melon o jordgubbar o dra på en bra film istället!
 
Idag har jag inga planer alls, ska iallafall käka frukost nu och sen åka iväg o gå ut med Fia!
Så får vi se vad ja hittar på, Tjaråh!
 
<3

Summertime blues

Tjenarää!
 
Igår åkte vi till Karlskoga på bilutställning, åkte dit i Peters bil. Solen sken för det mesta så det var riktigt gött!
Blev lite cruising sen innan vi drog hem, tanken var o åka till arboga men de gick ju åt helvete såklart. Så patrik fick komma o hämta oss så tog vi en sväng i DeSoton till karlskoga o käka o tog några varv. Blev sedan hem för o sova.
 
Vaknade för en stund sen, nyss käkat frukost o vettefan vad vi ska hitta på nu.
Dä märks, Tjaråh!
 
Haha ful bild, men sådär såg jag ut igår iaf :)
 
Peters Chevelle :)
 
 
 
 
Fick med mig denna hem också, för bara 100 spänn! ;)
 
 
 
 

RSS 2.0