Great balls of fire

Tjenaräää!
 
Karln hämta mig i DeSoton igår, tog en snabbis till jula sen hem till Mullhyttan. Gjorde väll inte så värst mycket. Peter & Alexander kom förbi i peters nya Chevelle Malibu -65, så vi fick oss en åktur ;)
 
När ja & Athos kom hem imorse så la vi oss o sov en stund, tog sedan en promenad här runt om. Sen åkte ja iväg o gick ut med Fia :) Åkte sedan hem o hämtade athos o cyklade ner till kollo o käkade o så han o Lady fick busa lite! Var där några timmar, har precis lämnat athos nu o kommit hem. Ska slänga ihop mina saker nu o vänta på att karln kommer o hämtar mig!  Så blir det hem till Mullhyttan!
 
Tjaråh!
 
Några bilder från igår & idag :)
 
 
 
 
 
 
 

Teenager in love

Tjoho!
 
Va ute med Fia imorse, sen blev de o hämta athos o åka till kollo så han o Lady fick busa lite. Väl hemma så satt det rosor och en påse marianne i brevinkastet, åh jag har världens underbaraste karl! :)
Vi ska ta med Athos o åka till Mullhyttan nu o sova där, kommer hem imorgonbitti.
 
Tjaråh!
 
 
 

Love me tender

 
Myyyyyyyys!!! <3

Whole lotta shakin' goin' on

Godkvällleer!
 
Blev inge stall förut, så ja tog o gjorde lite bullar istället ;) La mig o somna en stund med, haha ;D
Nu ska ja ta o göra glass med massa gott jaköpte förut o glo på film! Sover själv inatt o håller på o dör lite smått just nu, haha :) Har dessutom fortfarande pissont i armen >.<
 
Imorgon blire rastning på Fia, sen ska ja ha Athos hela dagen med så vi får se vad vi hittar på! :)
Nattii :)
 
Saknar min skrutt! <3
 

Sweet little rock n roller

Tjäänare Tjäääänare!
 
Va ute med Fia förut, blev sedan iväg till vårdcentralen för o ta den sista Gardasil sprutan. Haha, så nu har ja fan piss ont i armen ;D Ska slänga i mig lite mat nu, sen blire o åka till Stallet! Rebecca är där med som rider Lillan så vi ska ta oss en tur! :) Är jättefint väder ute med, göttans!
 
Tjaråh!
 
 
 

Timiiian

Var o hämtade bilderna idag ifrån Fotningen med Timian förra veckan, Solen var stark somfan men några fina blev det! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blue moon

Godkvälleeer!

Hyffsat väder idag, asgöött! Va ute med Fia förut idag, annars har ja inte gjort ett piss hemma! När karln kom så drog vi till Jula, eftersom vi inte hann det igår. Blev inga gummistövlar, men hittade en massa annat roligt istället ;) Väl hemma i Mullhyttan så gick karln ut o grejade med bilarna, så ja tog en promenad med Bella sålänge! Väl tillbaka så var karln klar, så vi tog en promenad i skogen med Ebba. Hittade maaassa små fjuttiga kantareller!

 

Nu har vi precis duchat o ska ta o krypa ner under täcket, äntligen!

Natttiii :)

 

<3


Regn o bara Regn

Tjoho!
 
Lite glest med uppdatering på sistonde, jag veet! Men det är faktiskt sommarlov, o då finns de bättre saker o göra än att sitta framför datorn hela dagarna! Men idag får bli ett undantag, För helvete vad det regnar ute! Var ute med Fia förut idag, riktigt härligt för cyckeln är typ halvt paj och sen har ja inget paraply heller. Såg ut som en rejält blöt katt när ja väl kom hem! Har äntligen torkat och Äpplekakan är inne i ugnen just nu, men måste straxt fara iväg igen för o rasta Småhundarna innan ja får krypa ner under täcket o slå på en film, äta äpplekaka o vänta på att karln ska komma. Vi hade tänkt o åka till Jula en sväng, för han ska ha nya Gummistövlar! Haha, sen envisas han med o köpa ett par till mig med, och i detta väder så får ja väll gå med på det.
 
Igår var vi iväg o fiskade på kvällen, och för första gången iår så nappade det som bara sjutton! Dock så hade vi oturen att de skulle komma världens jävla störtskur såfort vi klev ur bilen. Men vad gör man? Vi var redan dygnsura så det var ju bara o slänga i flötet o försöka se lite glad ut, haha ;D
 
Nej nu blire ut i regnet igen, Tjaråh!
 

Ös med klös

Tjenaräää!
I torsdags fick sickan följa med till mullhyttan, sprang lös o härjade somfan. Hoppa ner i varenda lerpöl han hittade o rulla runt i, så vi drog upp till Multen så han fick bada lite ;) Blev sedan in till stan på kvällen för o sova hos mig.
 
I fredags blev de midsommarmat på kollo på dagen, sen drog vi till Mullhyttan o gjorde oss iordning o sen kom Peter o gänget o hämtade oss i en skåpbil. Ja, det var enda lösningen vi kom på istället för o åka i flera bilar. Haha, så vi ställde in några stolar därbak bara så drog vi upp till sommarstugan. Däre blev grillat, och massa potatis o sill såklart! Och en jäädrans massa öl, haha ;) Ja herregud vilken kväll, var nog hemma 1 inatt ungefär :)
 
Idag har vi legat i sängen o glott på tv, var till Fjugesta en sväng med hem till peter o hämtade lite grejer som var mina. Karln står o gör mat just nu så ja ska väll kila ner o se om de går o äta!
 
Tjaråh ;)
 
 
 
Fick hem denna i Torsdags, nån som vet vad det är? ;)
 
 
 
 
 

Midsommarnatt

Tjoho!
 
Blir ett snabbt inlägg! Håller på o gör oss iordning nu o ska straxt dra ner till kollo för lite midsommar mat! ;) Blir sedan hem till Mullhyttan, och ikväll blire nog till peters sommarstuga!
 
Skriver mer senare om gårdagen, tjaråh!
 
 
 
 
 

Summertime blues

Kvällsmys mä karln, <3
 

Whole lotta shakin' goin' on

Tjenare!
 
Haha, sov ju utan karln inatt. Gick ju sådär,, somnade nog inte förens halv 3 ;D
Blev upp imorse för o rasta fia, sedan vidare till kollo. Åkte till maxi i handlade lite, sen tillbaka till kollo för o käka o gå en promenad med Lady! Åkte sedan o hämtade Sickan o drog hem!
 
Sitter just nu med blekning i skallen, behövdes verkligen kan ja ju säja! Hade värsta utväxten, haha ;D
Blir sedan i med lite färg, så man är lite fin tills helgen! Karln är iväg på nån "sommarfest" med jobbet just nu, dock så var han väldigt säker på att han inte skulle vara kvar där speciellt länge! haha, så när han kommer hit sen blire o göra matlåda åt honom, sen har ja köpt lite gott inför ikväll eftersom det är våran dag idag :)
 
Blir o greja lite här hemma med, annars händer det väll inte så speciellt mycket.
Tjaråh! :)
 
1år & 9månader, <3
 
 
 
 

Timian

 
Lite smakprov ifrån fotningen förut idag! :)
 
 
 
 
 
 

Big river

Godkväller!
 
Somnade som en stock imorse när ja kom hem, blev sedan iväg för o gå ut med Fia, drog till kollo sen o käka o gick en promenad med Lady. Sen blev de vidare för o rasta Småhundarna, ladda på busskortet o handla lite på konsum. Blev hem för o packa, sen åkte ja till bussen o mötte upp Cilla. Hon skulle med mig till stallet en sväng o fota lite :) Timian var dock inte ett dugg fotosugen, men de blev några fina kort ändå! :)
 
Tog sedan bussen hem, drog till affärn o köpte kyckling o massa annat gott o drog hem till henne o käka så ja rulla därifrån sen. Somna nån timma när ja kom hem sen, haha ;D Men nu är ja vaken, ska greja lite här hemma så blire o lägga sig sedan! Sover ensam inatt med, ska bli såå gött o ha en hel säng för sig själv! haha :)
 
Tjaråh!
 
Fia! :)

Rock n roll is king

Tjenare!

När vi vaknade i Lördags så spöregnade det, så vi struntade i o åka till Björneborg o låg kvar i sängen istället :)
På kvällen blev de o åka upp till Peters sommarstuga, blev ett redigt gäng. Grillade o söp somvanligt, haha drog till robert sen o tror inte vi var hemma förens 4-5 på morgonen? Minns inte så värst mycket utav slutet, haha men roligt hade vi ;) Igår så låg vi mest i sängen hela dagen o var bakfulla, så underbart ;)

Nu är ja hemma i stan, ska käka lite frukost nu sen blire o gå ut med Fia, åka till kollo en sväng o sen rasta Småhundarna :) Åker till Mullhyttan sen när karln kommer.

Tjaråh! :)



'








Midnight shift

Tjoho!

Haha, bra uppdatering ;) Men haft fullt upp dom senaste dagarna!
Igår och i förrgår grejade vi med fårhagen, som blev klar igår alltså. Var ett jädra krångel med detdär, var det inte det ena så var det de andra! haha! Sen har vi även bytt den trasiga rutan i DeSoton och fixat dörrhandtaget som var trasigt på förardörren. Och även åkt några svängar hit o dit.

Idag tog vi DeSoton o åkte till vintrosa, till jaktaffären för o köpa ammunition. Väl där så hade dom inte öppnat än, så när vi skulle åka hem dog bilen. Bensin koka i förgasaren, precis som dom senasta gångerna. Men gubben som ägde affärn kom precis dit då, vi fick hjälp o skjuta dä'n bilen. Men den startade efter en stund så!

Väl hemma så käka vi, och har precis satt upp en tråd till i fårhagen. Nu ska vi väll åka iväg o titta på ett hus straxt! :) Har vart där förut o glott lite, men idag ska mäklaren med, så får vi se om det är någe o ha! ;) De ligger här i Mullhyttan såklart, fast en liten bit in i skogen ;)

Imorgon blire iväg till Björneborg på bilutställning, om det inte spö regnar ;)
Så får vi se vad vi hittar på te kvällen sen.

Nej nu ska vi fortsätta greja här, skriver mer senare
Tjaråh!

Lite bilder ifrån igår & idag :)















Love me tender












Jag älskar bara dig, Nu & Föralltid,,, <3



Jailhouse rock

Gooodkväll!

Sov ju hos mig inatt, Har hunnit med o rastat Fia & Småhundarna, och även vart en sväng på kollo. Tog sedan bussen till Mullhyttan, där karl kom o hämtade mig sen. Har grejat massa här hemma, med lite olika saker!
b.la. rivit dä'n fårhagen, så vi ska nog sätta upp en ny imorgon med tråd istället.

Nu ska vi iallafall ta en välbehövlig dusch, och sen blir de o lägga sig.
Nattiii :)


Be bop a lula

Tjoho!

Inte gjort mycket idag, spöregnat hela dagen typ.
Blev uppehåll o lite sol faktiskt framåt eftermiddagen så vi åkte iväg till Stallet!
Blev en liten skogstur, och Sickan var med såklart så han sprang runt som en galning också, haha :)
Blev en snabbis till kollo sen, handla lite o så o nu är vi hemma.

Glor på Eragon, o ska ta o lägga oss nu!
Nattii :)



'




Heartache

Tjoho!

Dagen har rullat på somvanligt, drog o fiskade förut med. Åkte först till en sjö, där det inte nappade ett dugg. Så åkte till en annan, nappa inte ett skit där heller men karln fick iallafall en gädda! Haha, sjukt att de ska nappa så dåligt jämt ;D Höll iallafall på o bli uppäta av alla knott, så vi drog hem tillslut. Har precis duschat vi ska ta o lägga oss nu! :)

Imorgon kväll drar vi o hämtar Sickan, sen blir det iväg till stallet! Sover hos mig, sen på morgonen blire o rasta Fia o åka till Mullhyttan!

Nattiii ;)

Bild från igår ;)



Buddy I got you

Godkväll!
 
När karln kom o hämtade mig igår så drog vi till kollo en snabbis, gick ut med Lady o busade lite sen åkte vi till Mullhyttan. Käkade smörgåstårta, sen tog vi en sväng i DeSoton o stannade på ett ställe så karln fick öppna sina presenter ifrån mig ;) Blev sedan hem till honom igen, där hans syster o hennes karl precis hade kommit. Bestämde oss för o ta en tur, men desoton ville inte starta. När den väl gjorde det så hann vi bara ut till vägen så dog den, Samma sak som hände när vi var i Mariestad, bensinen koka i förgasarn. Så vi sköt undan den, o gick iväg o hämtade Forden istället. Haha, bra o ha två bilar ibland ;) Vi åkte bort till badet o runt, väl tillbaka så testa vi lite saker så den starta tillslut. Så ja fick köra hem forden, så tog fredrik DeSoton :) Väl hemma så hade de kommit lite folk, så de blev o fika o äta massa mer tårta hela kvällen! Sen blev de o duscha o lägga sig!

Blev sovmorgon imorse, sen gjorde vi oss iordning för o åka till Ånnaboda på bilutställning! :) Vädret var sådär, så tog inte på mig nån klänning. Men väl där, efter en stund så blev de stråålande sol o skitvarmt såklart ;D
Traska runt där några timmar, slutade de med att de spöregnade så vi drog hem då. Svängde förbi i Fjugesta, hälsa på peter. Åt upp hans kakor o kaffe, haha :) Köpte även med massa kex o ost vi hade tänkt o äta upp snart.

Tror de blir lugnt ikväll, men man vet aldrig ;)
Tjaråh!






Sweet little rock n roller

Godkväll!

Sov länge idag, drog iväg med farsan förut o handlade lite saker. B.la. ett par presenter till min älskade karl då han fyller år imorgon! ;) Blev sedan hem för o greja lite, sen hämtade ja Sickan o cycklade ner till kollo så han fick busa lite med Lady. Var där några timmar, blev sedan hem för o göra negerbollar och mat. När karln kom så hade han blommor med sig som han hade plockat åt mig :) Åh, är han inte underbar? <3

Vi har precis badat, myyys! Så nu blire o krypa ner under täcket o sova!
Blir upp lite tidigare imorgon o göra frukost åt honom o lite sånt ;)

Nattiii :)


Folsom prison blues

Goodkväll!

Grejat med lite allt möjligt idag, vi är hemma hos mig just nu iallafall. Har nyss gjort varma mackor och duschat, så nu ska vi ta o lägga oss!

Natttiii :)




Fick hem dessa snyggingar igår! :D


Du gamla, du fria

Goodmorgon!

Drog ifrån Örebro vid 16 tiden igår med Lastbilen, skulle alltså till Göteborg! Eller rättare sagt, Kungälv! Som ligger lite utanför :) Väl där så blev de o lasta av allt på bil o släp, sen åka runt o lasta på massa returbackar typ. Sen blev de hem till Örebro igen där vi skulle lasta av allting på ett ställe. Som tydligen hade stängt, så efter många om och men så fick vi åka hem ändå. Va i sängen straxt innan 5 imorse, sov några timmar sen blev de upp igen för o åka till Mullhyttan.

Karln har precis åkt upp till macken för o skruva med DeSoton, är ju en grej i kardan som ska bytas. Har låtit o rasslat i nån vecka nu, så de är på tiden! :)

Så ja ska väll lägga mig nu en stund igen o ta igen lite sömn!
Tjaråh :)


Rock n roll is king

Tjenare!

Legat i sängen hela dagen, och har inga planer alls på vad ja skulle göra idag.
Så brorsan föreslog att ja skulle med honom o åka lastbil ikväll/natt. Så ja, varför inte? :)

Så nu ska ja ut o gå med lady, sen göra mig iordning för han kommer o hämtar mig om en stund.
Karln sover hos mig inatt, så joinar ja honom när ja kommer hem vid 2-3 tiden.
Sen åker vi på morgonen, till Mullhyttan igen.

Tjaråh!


Rockabilly boogie

Tjoho!

Va ute med Fia förut idag, annars har ja väll inte gjort så möe.
Är i Mullhyttan nu iaf, ska käka lite nu så får vi se vad vi hittar på sen.

Tjaråh!



Fåren ä på vift så va tvungen o sätta mig o pussa lite på dom,
Gooa tackan kommer när ja ropar o vill så gärna bli kliad! :)




Haha, lammet bet mig i byxorna ;D





Marieberg Springmeet

Tjenaree!

Blev upp tidigt igår för o göra oss iordning, när patrik kom så åkte vi o hämtade Johan. Blev sen iväg till Marieberg på bilutställning, vi var där rätt tidigt men de rullade in bilar rätt så fort ändå. Vädret var sådär, gaaanska blåsigt o kallt men inge regn iallafall! :) Gick runt där o glodde på bilar, sen blev de in på Marieberg för o titta på Eva Eastwood som spelade! Var även jättemånga som kom fram o tyckte vi var sååå fina, o ville fota oss :)

När de väl slutade där ute, så tog vi en sväng i stan. Ja hade inga betterier kvar på telefonen, så vi drog ner till kollo så ja kunde ladda den. Ja, dendär lilla kvarten ja hade tänkt o vara där blev visst 3 tim istället. Bara för att karln hade de så bra där, o ville inte åka nånstans! Fast ja, de va ju varmt o gött, gratis öl o tårta! haha :)

Drog tillslut till fjugesta för o hämta Peter & Gropa. Sen blev de iväg till karlskoga för o käka, och sen hamnade vi hos robert. Tror vi var hemma typ 1-2 inatt?

Tog 2 ynka bilder igår, haha dåligt. Ja som jämt brukar fota allt ;D
Jaja, skriver mer senare!
Tjarååh!






Två bilder som Kjell har fotat på oss också! Visserligen blundar ja på den nedersta, men brukar ju aldrig få nån bild på hur vi ser ut, så.. ;D






I will follow him

Tjenare!

Fick med mig en hel del hem igår ifrån marieberg, blev sedan för o handla på maxi o sen hem till mig för o göra mat o lägga oss. Blev upp tidigt imorse för o göra sig iordning, drog sen till skolan för o möta upp Amanda. Så traskade vi ner till Terminalen, där vi skulle få köra Lastbil alltså. Fick såklart köra med världens bästa Tore, Blev några varv runt terminalen, gick jättebra o var så sjukt roligt! :) Längtar tills i höst, då kommer vi ju få köra Lastbil hela tiden typ!

Blev sedan till skolan för o byta om o göra oss iordning lite, drog även till prix o köpte blommor till våra två mentorer. Då iomed flytten, så kommer Tore hamna på Kvinnersta med gräv eleverna:( Blev sen till Aulan o glo på någe skit, sen vare SOMMARLOOOV! :)

Drog hem o käka lite, städa o diska o packa väskan tills karln kom. Åkte iväg på några ärenden, sen blev de hem till Mullhyttan! Vi käkade lite, sen la vi oss i sängen en stund. O somna såklart! :) Så ja vakna för bara en stund sen, haha! Har nyss duschat så vi ska ta o lägga oss nu!

Imorgon blire upp o spola av DeSoton lite, göra oss iordning o åka till Marieberg på bilträff! :) Har ju regnat flera dagar nu, men skulle visst bli uppehåll imorgon o lite sol! Hade tänkt o ha mina shorts, men är ju inte direkt någe sommarväder så de får nog bli min svart/vit prickiga klänning! :)

Jaja, nu ska vi lägga oss!
Tjaråh! :)


Stupid cupid

Två bilder ifrån träffen i Brunnsparken i Lördags, som Kjell har fotat.
Mer finns o se på; http://brelleman.se/




RSS 2.0