Buddy I got you

Godkväll!
 
När karln kom o hämtade mig igår så drog vi till kollo en snabbis, gick ut med Lady o busade lite sen åkte vi till Mullhyttan. Käkade smörgåstårta, sen tog vi en sväng i DeSoton o stannade på ett ställe så karln fick öppna sina presenter ifrån mig ;) Blev sedan hem till honom igen, där hans syster o hennes karl precis hade kommit. Bestämde oss för o ta en tur, men desoton ville inte starta. När den väl gjorde det så hann vi bara ut till vägen så dog den, Samma sak som hände när vi var i Mariestad, bensinen koka i förgasarn. Så vi sköt undan den, o gick iväg o hämtade Forden istället. Haha, bra o ha två bilar ibland ;) Vi åkte bort till badet o runt, väl tillbaka så testa vi lite saker så den starta tillslut. Så ja fick köra hem forden, så tog fredrik DeSoton :) Väl hemma så hade de kommit lite folk, så de blev o fika o äta massa mer tårta hela kvällen! Sen blev de o duscha o lägga sig!

Blev sovmorgon imorse, sen gjorde vi oss iordning för o åka till Ånnaboda på bilutställning! :) Vädret var sådär, så tog inte på mig nån klänning. Men väl där, efter en stund så blev de stråålande sol o skitvarmt såklart ;D
Traska runt där några timmar, slutade de med att de spöregnade så vi drog hem då. Svängde förbi i Fjugesta, hälsa på peter. Åt upp hans kakor o kaffe, haha :) Köpte även med massa kex o ost vi hade tänkt o äta upp snart.

Tror de blir lugnt ikväll, men man vet aldrig ;)
Tjaråh!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0