ELMIA

Tjoho!
 
Igår drog vi till Elmia alltså, var väll där vid 14tiden o traskade runt där inne tills det stängde 18. Tog några varv runt staaden sedan drog vi oss hemåt. Stannade på Rasta i Ödeshög o käkde också, så jädrans gött där! Var hemma i sängen runt halv 12.
 
Har precis gått upp nu, ska ta o käka frukost o lite så. Så får vi se vad vi ska hitta på idag, Tjaråh! :)
 
Bildbomb ifrån Elmia!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Ja peter tyckte de va jättekul o göra massa miner i bakrunden)
 

Pills I took

Tjoho!
 
Kan börja med o säja att ja fick kameran idag trotsallt, haha :)
Har även beställt extra batteri o uv filter idag så det kommer väll nästa vecka nångång.
 
Blitt en lugn dag, slängde i lite färg i håret förut. Ska ju till Elmia på Lördag, så man måste ju se lite vettig ut iaf! Nån mer som ska dit då? :) Fredrik slutade vid 13, så åkte o hämtade honom sedan blev de hem till mig för lite påskmat! Vi tog även en sväng till naturreservatet o gick med Lady, o så jag fick bekanta mig lite med kameran också! Blev sedan iväg till travet för o glo på några lopp som deras hästar var med i, sedan blev det hem ;)
 
Haha, har sovit hela kvällen. Nyss käkat lite mackor, så nu blir de o lägga sig!
Natttiii ;)
 
 
 
 
 
 
 

Sverige, Sverige Fosterland

Tjoohoo!
 
Drog iväg o hämtade Cilla, Bullie & Fia förut sedan drog vi till nån skog i glanshammar o traska runt lite!
Lämnade sedan av alla, o hämtade morsan o drog till kumla. Gick in i dendär affären, sedan blev de till maxi för o handla. Sedan hemmåt en sväng, o jag tog med mig Lady o drog o hämtade Fredrik. Vi åkte ut till naturreservatet, satte oss på en kulle o fika lite. Supermysigt!
 
Blir lite fix o trix ikväll, skriver mer senare.
Tjaråh!
 
 
Cilla som fotat dessa!
 
 
 
 
 
 
 
Har ju förresten glömt o berätta om detta! Denna sötnosen kom hem till mig idag, fyller ju 20år om 2 veckor så detta är min present! Verkar inte som att ja kommer få den förens då, men fick iallafall kika lite på'n förut! ;)
 

Lyckost

Tjoho!
 
Blev ut på lite äventyr igår med Cilla, blev b.la. en sväng till överskott, promenad m bullie sedan tog vi med oss Lady o åkte till kvarntorpshögen! o dessutom så fick vi gå upp för alla jävla trappor, en va ju rätt så död när man väl var uppe! haha :) Vi satte oss o fika lite där uppe o härja runt, sedan kom cilla på den briljanta ideén o ta skidbacken ner! Vi la oss på ryggen o åkte ner, jääävlar i helvete vad fort det gick! hahah :) Haha ja jisses, blev förbi några affärer innan vi drog hem till Örebro igen. Lämnade av henne, o hämtade Fredrik. Blev hem till mig en snabbis, sedan hämtade vi Sickan o åkte till Mullhyttan! Blev massa småfix hela kvällen, sen åkte vi hem till mig igen för o sova!
 
Idag blir det fler äventyr! Ska ha Fia & Bullie idag så blir väll o åka iväg nånstans med dom!
Cilla stog för bilderna igår, så slänger upp dom såfort ja fått dom!
 
Tjaråh :)
 
Cilla som fotat!
 
 
 
 
 

Goodnight sweetheart

Tjoho!
 
Vart i farten o påskpyntat lite nu ikväll, haha :) Även fixat lite påskris, blev asfint ;)
Fick även tummen ur o beställde två toppar ifrån H&M, glodde efter dom på marieberg förut men hittarom ju inte såklart!
 
Jaja, nu ska ja greja vidare.
Tjaråh!
 
Haha var bara tvungen o köpa dessa ljus förut, så söta!
 
 
 

Bara lite solsken

Tjoho!
 
Tog med mig Cilla & Lady o åkte till fia förut idag för o busa massa! Hann även med o tvätta bilen (ÄNTLIGEN), rasta Bullie o en tur till marieberg o härja runt lite o käka kinamat!
 
Är hemma i mullhyttan nu, nyss käkat så nu ska vi ut i skogen o leta på lite påsk-ris! :)
Tjaråh!
 
Cilla som fotat alla bilder!
 
 
 
 
 
 

I get around

Tjoho!
 
Haha blev rätt så lugnt igår, karln va ju i skogen hela dagen typ. o jag bakade bullar o gick en sväng med vovvarna, sen låg ja i sängen typ hela dagen. Sov dessutom som en jävla gris hela kvällen o natten, så jävla sjukt hur trött jag är egentligen!
 
Idag har vi däremot hittat på en massa! Gick väll upp vid 9 o käka frukost, sedan kom fredriks farbror förbi med deras Nordsvensk/Ardenner. Med typ en vagn efter så vi fick oss en tur i skogen! haha :) Sedan åkte vi ner till stallet så jag fick rida lite, vi tog oss en skogstur o fredrik gick med Ebba efter. Haha ja, han låg ju en bra bit efter ;) Blev sedan hem en sväng, så gick vi upp i skogen ja fick skjuta lite prick!
 
Har precis gjort mat, så nu får vi se vad resten utav dagen har o bju på!
Underbara söndag! o dessutom är ja ledig typ 1½ vecka, haha åhh så gött!
 
Ah, Tjaråh :)
 
Bjur på lite fula bilder ifrån dagen, haha :)
 
 
 
 
 
3 råbockar 2 getter
 

Blue suede shoes

Tjoho!
 
Haha, bra uppdatering!
Hur som helst så har karln min precis åkt till skogen, så jag & Ebba är ensamma här hemma hela dagen typ. Har ingen bil heller så är inte riktigt säker på vafan ja ska hitta på.. ;D Får väll bli en skogspromenad o baka lite, somvanligt! :)
 
Har ju lov nu förresten, förbannat gött! Ahh ja får skriva mer senare, i hopp om att ja kommit på någe o göra typ, haha :)
Tjaråh!
 
Cilla som fotat!

I'm on the road again

Godkväääll!
 
Drog iväg o hämtade Bullie, Cilla, Freja & Fia förut sedan blev de ut på naturreservatet en sväng! Blåste kallt utav helvete, men var väll där typ 45min iaf o traska runt lite! Sedan åkte jag till Terminalen för o köra lite extra, fick köra fiinbil idag faktiskt ;) Var väll ut o snurra 2½tim, lite här o där! haha :)
 
Blev sedan iväg för o hämta Bullie (igen) o karln min, sedan åkte vi till maxi en snabbis o så hem till mig en sväng. Har precis vart iväg o lämnat Bullie o hämtat Sickan istället, haha :) Så vi ska ut o gå en sväng med dom nu faktiskt!
 
Tjaråh ;)
 
 
 
Bild från promenaden igår med Bullie :)
 
 
 
 

Little miss lonley

Tjoho!
 
Igår blev det terminalen då, hela förmiddagen fick jag köra bil med släpkärra. Mellan massa koner, hålla på o backa o lite så! Sen på eftermiddagen blev de ut för o köra lastbil, gick asbra! :) Låg i princip o sov hela kvällen, så därför ja inte uppdatera någe ;)
 
Idag blev de tk hela morgonen, har bara "slutprov" kvar på C teorin så är ja klar sen. Så jävla gött! På eftermiddagen fick jag o Amanda vara i verkstan o serva en lastbil som skulle iväg på besiktning. Blev några varv runt plan också innan vi fick sluta!
 
Ja o karln är hemma hos mig just nu, ska straxt iväg o träffa dendär Amstaffen Bullie! Ska gå en liten promenad, ska nämnligen ha honom typ hela dagen imorn så! :)
 
Tjaråh!
 

Smoke & Wine

Godkväääll!
 
Blitt en lugn helg, igår gjorde vi typ ingenting på dagen. Sedan fick de bli till karlskoga o härja lite på kvällen, haha :)
 
Idag har vi vart iväg till stallet o kört häst! Runt o runt på ett stort gärde, förbannat kul faktiskt! Sedan tog vi med oss Ebba o åkte till skogen för o promenera lite, men vi pölsa runt i djup jävla snö i typ 1 timma och uppåt gick det dessutom! Haha, lite sådär så man ville dö o jävlarr va gött de var o va tillbaka till bilen sen haha :)
 
Vi har legat o glott på tv hela kvällen nu o ja lyckades ju somna några timmar såklart!
Men ja, nu fåre bli o lägga sig igen, Natttiii :)
 
 

Ford 56

Godkväll!
 
Blev ut på naturreservatet en sväng idag med Cilla, Fia, Freja & Lady! Sedan drog vi hem till mig o gjorde oss iordning, fixa en frilla på henne o lite så! Sedan blev de till marieberg för o traska runt lite o käka!
Fick sedan lämna av henne o hämta karln min, så vi kunde åka hem till Mullhyttan!
 
Haha, råkade visst somna nån timma. Nu blire o käka lite o sedan duscha, åhh så skönt med helg!! :)
Natttiii :)
 
 
 
 
 
 

Rock this town

Tjoho!
 
Precis kommit hem, vart ute o härjat lite med Cilla. Haha! :) Nejmen åkte till karlslund med hundarna o gick lite!
Har precis kommit hem nu, ska ta o plocka ihop mina saker o sedan hämta karln min!
 
Ska bli gött o komma hem till Mullhyttan!
Tjaråh :)
 
Cilla som fotat!
 
 

Utmaningar!

Har ju fått två "utmaningar" så kör båda i detta inlägg! :)

 
Jag blev utmanad av Veronica & Nathalie, och jag ska bekänna åtta saker om mig själv och sedan utmana fem nya personer för att göra desamma
  • Jag är väldigt blyg. Vilket jag verkligen hatar, är den nån person jag inte känner så säjer jag lixom inte mer än nödvändigt typ. haha ;D
     
  • Jag älskar o baka! Som ni kanske märkt, haha :) 
     
  • Jag hatar spindlar! Möss, ormar, råttor går faktiskt bra, men små spindlar.. nä usch! Dock så står jag ju inte o "fjoll skriker" haha :)
     
  • Längtar så till hösten när all svamp kommer! Det är nog bland de bästa som finns, traska runt i skogen själv o plocka svamp! haha, så mysigt! Dessutom så har ju vi väärsta svampskogen bakom huset! ;)
     
  • Jag älskar verkligen mitt röda hår! Har nog aldrig trivits så bra i nån hårfärg som denna, och vill inte ens tänka på den dagen jag måste färga bort det.. :(
     
  • Jag hatar matte! Men har verkligen inte svårt för det, tycker bara det är så onödigt o hålla på o räkna med bokstäver o massa annat trams. Jag kommer ju lixom inte ha nytta utav det i mitt yrke sen ;D
     
  • Jag vill ta Jägarexamen! Jamen faktiskt! Har ju vart med Fredrik så mycket i skogen nu, o tycker det är rätt så kul! :)
  • Älskar min utbildning! Visserligen är jag jäävligt skoltrött, men jag tvekar aldrig o gå dit när vi ska vara på Terminalen. Finns inget bättre än o köra lastbil, och teorin är ju inte så tokig heller! ;)

 

 

Jag har fått en Blog Award av Veronica. Den här awarden innebär att jag först ska svara på några frågor och sen skicka vidare.
 
1. Vad ville du bli som liten?
Ridlärare! (Haha wtf?)
 
2.Vad är du idag?
Går andra året på gymnasiet o utbildar mig till Lastbilschaufför!
 
3.Vart vill du helst resa?
USA vore ju sjukt roligt! O åka på "Viva las vegas" :)
 
4.Vart ser du dig själv om 5 år?
Ha ett bra jobb jag trivs med, bo i ett hus ute på landet med min kära Fredrik. Och ha massa djur såklart, haha :)
 
5.Rött eller vitt?
Äähh, vin är bara för fjollor och tanter!
 
6.Skog eller hav?
Skogen såklart! Finns inget bättre, haha :)
 
7.Vad gör dig ledsen?
Sällan jag är ledsen faktiskt! Men ja, typ tråkiga saker. haha nä jag vet inte :)
 
8.Vad är det bästa du vet?
Har ju nämnt en del i utmaningen åvanför! ;)
 
Dom 5 jag utmanar till dessa två utmaningar är...
Dom som inte gjort denna ännu! :)

Yea Yea Yea

Tjoho!
 
Haha, slutade skolan halv 10 idag. Asskönt! Blev då iväg för o hämta Lady, Cilla o Fia o ut på naturreservatet för o busa! Lämnade av alla vovvar, sen blev de en sväng till Marieberg för o käka kinamat o härja runt lite! Sedan följde Cilla med mig hem. Gjorde en frisyr på henne, sedan blev de iväg för o hämta karln min! Drog o hämtade Sickan, o nu är vi hemma hos mig!
 
Ska färga mitt hår nu o greja lite, sen ska vi försöka ta en redig promenad med vovvarna!
Tjaråh :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårt liv i repris

Tjoho!
 
Körde lastbil på morgonen, har ju kommit så långt så fick köra "självständigt" idag! Haha, rätt så kul :)
Blev ut med fia på lunchen, och på eftermiddagen blev de tk!
 
Är så trött så ja dör snart, blir o hämta karln nu sedan hem till Mullhyttan!
Tjaråh :)
 
 
 
 

Bara lite solsken

Tjohoo!
 
Cilla kom o räddade mig igår, haha blev en sväng till Fjugesta o sedan till Karlskoga för o käka på donken o härja runt lite!
 
Idag har ja haft teori hela dagen, är så trött så jag somnar snart! Sickan är här med, så tog mig orken o gick en promenad med honom & Ebba i skogen :) Ska ta o käka lite nu o greja, så blir det in till stan ikväll!
 
Tjaråh!
 
Ronja som fotat!

Summertime blues

Tjoho!
 
Blitt en lugn helg! Vart lite popcorn, ost o kex framför melodifestivalen igår, haha ja de var så spännande så ja somna efter några minuter o vakna när de slutat. haha :) Har nyss vart i farten i gjort Hallonpaj nu, haha skitgod! :)
 
Vi ska traska ut i skogen en sväng nu o gå lite med Ebba, ska bli skönt!
Tjaråh!
 
Cilla som fotat!

Twist and shout

Tjoho!
 
Haha, blev iväg till skolan en sväng idag! Sedan bar de av för o hämta Cilla & Freja. Åkte sedan o hämtade Fia, sen blev de ut på naturreservatet en sväng! Så undebart väder idag! Blev sedan till några affärer en snabbis, har lämnat av alla så nu är ja äntligen hemma!
 
Ska plocka ihop mina saker nu, sedan blir de o hämta karln min.
Får se vad de blir ikväll, Tjaråh :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Runaway sue

Tjoho!
 
Åh, så underbart väder ute!
 
Blev en sväng till naturreservatet idag med Lady, Cilla & Freja! Blev sedan o rasta småhundarna, och en liten snabbis till marieberg!
 
Är hemma just nu, sitter o tittar på Lady som ligger ute på balkongen i solen o myser. Ska nog joina en stund tror ja!
Tjaråh!
 
 
Haha, idag får ni lite mobilbilder!
 
 
 
 
 
 
 

Under ditt parasoll

Godkvälller!
 
Haha, skulle ju färgat håret idag men glömde visst det! Blev ju massa muffinsbak istället ;) Ska ta o göra lite Amerikanska pannkakor nu, sen blire väll o lägga sig!
 
Tjaråh ;)
 
Några bilder ifrån idag, Fotade av Cilla!
 
 
 
 

Lady, Freja & Fiabus

Bilder ifrån Fredags på Lady, Fia & Freja!
Cilla som fotat alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello mary lou

Gooodkväller!
 
Jag & Lady drog iväg o hämtade Cilla & Freja förut, sedan blev de ut på naturreservatet för massa bus! Blev även en sväng förbi donkan, maxi o lite så! Efter det drog ja o Lady hem till Fia, för hennes matte ville träffa Lady! Blev sedan iväg för o hämta karln, så nu är vi hemma hos mig!
 
Har nyss bakat muffins, o ska ta o åka hem till Cilla nu o hämta massa hundbusbilder ifrån Fredags! Så slänger upp dom sen, Tjaråh :)
 

La bamba

Tjeenare!
 
Terminalen idag med, började med att nån bil skulle till glasmästarn så ja fick köra en annan bil bakom så lärarn kunde komma tillbaka till skolan sen! Blev sedan ut o köra Timmerbil, bra skoj faktiskt! Efter lunch blev det godsprov, heeelt klart godkänd så gött det! :D
 
Precis vart ute o gått en sväng med Lady, ska straxt iväg o hämta karln så blire iväg till Mullhyttan!
Tänkte ge fan i o sova idag o ta o baka lite istället ;)
 
Tjaråh!
 

Built for speed

Gooodkväller!
 
Kört snö hela dagen i skolan, blev rätt så segt haha :) Körde lastbil hela morgonen o åkte o tippa, sedan fick ja köra hjullastare på eftermiddagen o lasta! Har dessutom legat o sovit hela jävla kvällen här nu, så sjukt trött!
 
Vilket inte är så bra eftersom ja har Godsteoriprov imorgon som man skulle behövt plugga lite till ;)
Haha aja, Natttiii :)
 
Bild ifrån Gårdagen, hade tänkt o göra samma idag med hade visst viktigare saker för mig hela kvällen ;)

Läppstift på din krage

Tjääänare!
 
Haha, vi satt här hemma o söp igår o grejade lite. Buggade loss här på rummet dessutom, så vi trodde vi skulle gå igenom golvet haha!
 
Idag hare vart rätt så segt, har gjort Vaniljbullar idag faktiskt. Riiktigt goda ;)
Vi har vart till fjugesta o handlar lite gott, nyss käkat mat så nu ska vi lata oss lite tills "Johan Falk" börjar på tv. Blir massa glass o gottgott till.
 
Tjaråh :)
 

Crazy arms

Tjena!
 
Haha, vi tog med oss Johan o åkte till travet igår. Blev kvar där hela kvällen, o va inte hemma i sängen förens 12 nångång. Haha, ja man var ju rätt så pigg när man skulle upp vid 5 sen ;)
 
Jag & Lady åkte o hämtade Cilla & Freja förut, åkte även o hämtade Fia. Blev sedan ut på naturreservatet en sväng, till ett stort gärde så dom fick busa av sig. Gick även en promenad, o  efter 3tim var de dags o fara hemmåt.
 
Har nyss käkat, ska ta o greja lite nu så blire o hämta karln min.
Skriver mer senare, Tjaråh :)
 
Lady, Jag, Fia & Freja.
Cilla som fotat!

RSS 2.0