Marieberg Springmeet

Tjenaree!

Blev upp tidigt igår för o göra oss iordning, när patrik kom så åkte vi o hämtade Johan. Blev sen iväg till Marieberg på bilutställning, vi var där rätt tidigt men de rullade in bilar rätt så fort ändå. Vädret var sådär, gaaanska blåsigt o kallt men inge regn iallafall! :) Gick runt där o glodde på bilar, sen blev de in på Marieberg för o titta på Eva Eastwood som spelade! Var även jättemånga som kom fram o tyckte vi var sååå fina, o ville fota oss :)

När de väl slutade där ute, så tog vi en sväng i stan. Ja hade inga betterier kvar på telefonen, så vi drog ner till kollo så ja kunde ladda den. Ja, dendär lilla kvarten ja hade tänkt o vara där blev visst 3 tim istället. Bara för att karln hade de så bra där, o ville inte åka nånstans! Fast ja, de va ju varmt o gött, gratis öl o tårta! haha :)

Drog tillslut till fjugesta för o hämta Peter & Gropa. Sen blev de iväg till karlskoga för o käka, och sen hamnade vi hos robert. Tror vi var hemma typ 1-2 inatt?

Tog 2 ynka bilder igår, haha dåligt. Ja som jämt brukar fota allt ;D
Jaja, skriver mer senare!
Tjarååh!






Två bilder som Kjell har fotat på oss också! Visserligen blundar ja på den nedersta, men brukar ju aldrig få nån bild på hur vi ser ut, så.. ;D






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0