Ös med klös

Tjenaräää!
I torsdags fick sickan följa med till mullhyttan, sprang lös o härjade somfan. Hoppa ner i varenda lerpöl han hittade o rulla runt i, så vi drog upp till Multen så han fick bada lite ;) Blev sedan in till stan på kvällen för o sova hos mig.
 
I fredags blev de midsommarmat på kollo på dagen, sen drog vi till Mullhyttan o gjorde oss iordning o sen kom Peter o gänget o hämtade oss i en skåpbil. Ja, det var enda lösningen vi kom på istället för o åka i flera bilar. Haha, så vi ställde in några stolar därbak bara så drog vi upp till sommarstugan. Däre blev grillat, och massa potatis o sill såklart! Och en jäädrans massa öl, haha ;) Ja herregud vilken kväll, var nog hemma 1 inatt ungefär :)
 
Idag har vi legat i sängen o glott på tv, var till Fjugesta en sväng med hem till peter o hämtade lite grejer som var mina. Karln står o gör mat just nu så ja ska väll kila ner o se om de går o äta!
 
Tjaråh ;)
 
 
 
Fick hem denna i Torsdags, nån som vet vad det är? ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jessika

Visste inte att det var du som frågade. Men i västmanland

2012-06-24 @ 07:25:24
URL: http://karppinen.blogg.se
Postat av: Nea

Det är en himadeus krikeus moslurrs, en speciell trä sort som endast växer i Afrika där de gör hjul utav den arten till deras spring taxis!

2012-06-24 @ 09:14:35
URL: http://nealee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0